Türkçe yardım
-
@Galaxy2004 said in Türkçe yardım:
BURST-CPFR-EDQ5-K5XW-E7ZEY
Internetin yavaşlaması, elektrik kesintisi üst üste gelince geciktim gönderemedim, kusura bakmayın. Ama zaten bu arada 10 BURST göndermiş bile birileri en azından.
-
@moonjeina
Çok teşekkür ederim evet twitter üzerinden gönderdiler.
Denemelere başladım bende.
-
Bir iki bust de ben alabilimiyim. Hesap bilgilerini kaybettim tum emek bosa gitti tekrar baslayacagim.
BURST-UM9T-NJ9G-3Y9Y-GQDDE
-
merhaba arkadaşlar bende yeniyim anlamadığım disk hızıda önemli sanırım ssd ile performans denemesi yapacağım ancak bir türlü madenciliği başlatamadım yardımcı olabilecek var mı 2 x 512 gb ssd ile raid 1 yapısı ile deneyeceğim 1 gb okuma yazma hızı var
-
@edirnebilgisayr said in Türkçe yardım:
merhaba arkadaşlar bende yeniyim anlamadığım disk hızıda önemli sanırım ssd ile performans denemesi yapacağım ancak bir türlü madenciliği başlatamadım yardımcı olabilecek var mı 2 x 512 gb ssd ile raid 1 yapısı ile deneyeceğim 1 gb okuma yazma hızı var
Nerde problem yaşıyorsun? Yardımcı olmaya çalışayım.
-
@moonjeina iyi gunler kayıt olamıyorum burst gonderirmisiz
BURST-YJYX-Z7Z6-R2GJ-5W9YC
-
Arkadaşlar merhaba, pool.burst-team.us havuzunda hata verdi. değiştirmek istedim değişmedi. wallet e giremiyorum. local açmıyor. online zaten yok. sizde durum nasıl? ne yapmamız gerekiyor? bekleyelim mi?
-
sadece bekleyeceğiz şuan blackchain indirmiyor düzeldiğinde devam.
-
@moonjeina Hocam merhabalar ben bu plots sistemini yenı kurdum..su anda herhangı bır sorunla karsılasmadım.. asagı yukarı 3 tane hdd ile 1 tb ustunde yer ayırdım.. kazım yapmaya devam edıyor yanlız su anda kazımlardan elde ettıgım burstlar gozukmuyor.. bunun nedenı nedır yada ne zaman ıcerısınde gecıyor.. bu konuda bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım..
Tesekkurler...
-
This post is deleted!